Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

es un es

Autora bildeAutors: Maija Krastina / Iecavas vidusskola  
ES UN ES

Es un es .Es esmu viena ,bet ar divām pusēm .Pasaulē iekārtots tā ,ka tev jābūt pareizai precīzai .Katrs grib kādam vai kādai līdzināties .Ir cilvēki kuri ir juristi ,bet sirdī īsti muzikanti .Vai otrādi ir vienkārši cilvēki ,kas baidās no citiem ,baidās ko viņi teiks. Šajā esejā PALĪDĒŠU saprast ,kas esi un kā atrast savu vietu pasaulē.
Esi tas ,kas esi…

Nav jākaunas par to ,kas tev patīk ,pasaule nav rožu dārzs .Vienmēr būs kāds ,kas tevi centīsies pazemot.

Vecākiem ir jāuzticas un jāizstāsta par savām problēmām.    

Ir bērni kurus apsmej svara dēļ .Tas nekad nebeigsies ,cilvēks nevar apsmiet citu tikai dēļ tā ,ka viņš ir citādāks nekā tu ,vai vienkārši tev nepatīk.   Tajos brīžos ,kad tevi sāk apsmiet tu nevēlies atrasties tā cilvēka vai cilvēku vidē. Visi zina ,ka vārdi iespaido vairāk nekā darbība. Grūti ir iejusties svešā klasē ar svešiem bērniem .Nav viegli iejusties . Jāatceras ,ka jābūt tādai kāda esi, jo īsti draugi ar tevi draudzēsies zinot tavus trūkumus un plusus .Nav jācenšas uzpirkt draugus, tie nav īsti draugi, kas draudzējas dēļ saldumiem vai mantām .Nav jāmaina sevi vai jādara tas ko viņi grib ,cilvēkam (vai bērniem )nav jāmainās dēļ kāda uz slikto pusi. Daudzreiz esmu dzirdējusi zelta vārdus Nedari citiem to ,ko negribi lai dara tev!!!

ESMU UNIKĀLS UN ES TO ZINU

ATCERIES!!! Tu esi unikāls  nevienam nav tiesības tev darīt pāri ,jo viņi visticamāk nav atraduši savu vietu ,to kas viņi ir. Rādi savu talantu nekautrējies .Tu zini ,ka tas tev padodas .Tie ,kas neko nedara neko nesasniedz. Rādi savu labo pusi ,jo katrs ir divpusīgs gluži kā krāsainais kartons ,katram ir divas puses.Tikai ir jāizvēlas kuru pusi vēlamies parādīt!!!

Komentāri
Nav neviena komentāra
Tavs komentārs
Lai pievienotu komentāru, Tev ir jābūt autorizētam:
 

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties