Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Dzīve. (3)

Autora bildeAutors: Salvis Arbidāns / Malnavas Koledža Vērtējums:  +25
Vērtējums:  +25
Cik tomēr dzīve ir skarba. Tev iepatīkas kāda meitene, kura ir tālu no tevīm, bet viņa ir tas, ko tu meklē, viņa ir mīļa, jauka, saprotoša, draudzīga, uzticīga, tieša, atklāta, izskatīga, pievilcīga, ar jauku humora izjūtu un apburošu smaidu. Diemžēl Jūs esat parāk atšķirīgi. Viņa ir populāra, skaista, bet tu nēesi pat simpātisks. Tevī nemīt nekas, ko varētu ieinteresēt meitenē. Meitenēm patīk izskatīgi, pievilcīgi ar glītu figūru, sportiski puiši, kuri tevi aizsargās, ietusēt, kārtīgi atpūtīsies, mīlēs vienmēr, bet tu, tu esi parasts puisis, kuram nepatīk tusēšana, tev nav nekādas glītās, sportiskās figūras, jo tu esi apaļīgs. Viņai vajag ko izskatīgu un sportisku, bet tev sportot nedrīkst, jo tev ir trauma. Vienīgais, ko tu viņai vari dāvāt ir būt klāt, pat tad, kad visi ir uzgriezuši muguru. No viņas vairāk par draudzību tev nesagaidīt, jo viņa ir pelnījusi to labāko. Bet tevi nežēlīgi tracina tas, ka kāds cits var pateikt ko mīļu, jauku viņai, bet tu vēlētos vienmeŗ apskaut, un ar lielu lepnuma sajūtu teikt: viņa ir mana meitene, un droši viņu noskūpstīt, bet tu neproti gādāt par meitenēm, tu vēlies, lai viņa justos kā galvenā, bet tevi baida viss, kas notiek: vai viņai patiks, kaut viņai patiktu, ceru, ka būs labi, nebūs pa maz, utt. Kad viņai ir skumīgi tu vēlētos paņemt aiz rokas, ieskatīties viņai acīs, izvest laukā kādā vakara pastaigā, zem zvaigžņotajām debesīm, skatīties, kā mirdz zvaigznes viņas acīs, likt viņai justies vajadzīgai un mīlētai.
Diemžēl šim sapnim nebūs kemts piepildīties kamēr tu nekļūsi drošāks un pārliecinātāks, jo tieši to viņa no tevīm sagaida. Ja vēlies mūžu nodzīvot ciešanās redzot, kā kāds cits viņu apskaut, saka ko labu, skūpsta, glāsta, tad vari neteikt, bet varbūt tu baidies pateikt, jo domā, ka viņai tu nekas nēesi, nekas vairāk par draugu. Kā saka- kas neriskē, tas nevinnē, bet kas būs, ja tu nevinnēsi? Lai nu kā, centies un mēģini, gan jau viņa būs tava!
Komentāri
Ritvars Kārkliņš16.10.2011. 15:28
Latvija... ou jā, doma bija tik ļoti apslēpta, ka sajutos tā, itkā spēlētu paslēpes. Es laikam zaudēju.
Salvis Arbidāns12.10.2011. 14:56
Par to nosaukumu jā, bet šajā tekstā ir apslēptā domā, meitene ir tā Latvija! ;)
Diāna Dovāne09.10.2011. 18:21
nu ok bet vajadzeja tacu lai eseja butu vards Latvija, izlasi noteikumus un uzraksti kauko citu

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties